Menu


Extensies
Extra toepassingen voor het OS-Scholenpakket.
Afbeelding sidemenu

E-docos
Een beveiligd webbased intranet voor teams en verenigingen om samen te werken, documenten te delen, online bestellen en presentatie. Vraag naar de mogelijkheden!
Afbeelding sidemenu

Geregistreerde gebruikers
Log in op onze support site.
Afbeelding sidemenu

Onze scholen...
Zie hoe steeds meer scholen het OS-Scholenpakket gaan gebruiken.
Afbeelding sidemenu




Volg ons op Twitter


Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven en geef me op voor de nieuwsbrief van het OS-Scholenpakket.
Spam bescherming:
security code

 




Agenda

Deze extensie kent twee varianten. De eerste variant is de Google Agenda.

 
Google agenda

Omdat steeds meer gebruikers de Google agenda gebruiken is het voor hen een uitkomt om op eenvoudige manier de Google schoolagenda te integreren in de website. Met deze extensie voegt u één of meerdere Google agenda's toe aan de website. Omdat het een OS-Scholenpakket© extensie is kunt in elke pagina waar uw wilt de Google agenda  tonen, of een hyperlink naar de agenda.


De extensie genereert ook een link naar de beheeromgeving van uw Google agenda. In het OS-Scholenpakket© beheeromgeving kunt u dus de Google omgeving openen om de Google agenda bij te houden. Veranderingen in de agenda zijn automatisch zichtbaar in de site. Alle data van de agenda('s) is wel opgeslagen op de Google servers.

OS-agenda

De tweede variant is een volledige agenda extensie. Op één plek in het beheersysteem van het OS-Scholenpakket©  kunt u alle data voor de agenda onderhouden. Maak onbeperkt categorieën aan, zodat de data geordend (in kleur) kan worden weergegeven en gefilterd. De agenda is zeer makkelijk in het beheer. De data van deze agenda's is opgeslagen op de server van uw website en dus niet op de Google servers.

Het uiterlijk van de agenda's (kleuren) kunt u eenvoudig zelf aanpassen. Ook is het mogelijk om in de agenda's zowel foto's als hyperlinks op te nemen die kunnen verwijzen naar een tekstpagina op de site of een formulier, fotoalbum etc.

 

Een ander voordeel van de OS-Agenda extensie is dat u de een lisjt met komende activiteiten als widget in het zijmenu van de site kunt opnemen.

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op of vraag een presentatie bij u op school of de vereniging aan!

 

Andere extensies: 

Presentatie:

Fotoalbums - Diashows - Rotatorbanner
 
Informatie:
Nieuws - Agenda - Documenten
 
Communicatie:
 
Standaard wordt het OS-Scholenpakket geleverd met de volgende extensies:

 

Nieuw in versie 2 van het OS-Sholenpakket:

Ouderportaal en leerlingenportaal

(de informatie over de vernieuwde en nieuwe extensies in versie 2 wordt aangepast, daarom zijn sommige pagina's niet beschikbaar of onvolledig.)






Home | Contact | Disclaimer | Log in | Powered by OS-Content beheersysteem | RSS |