Menu


Extensies
Extra toepassingen voor het OS-Scholenpakket.
Afbeelding sidemenu

E-docos
Een beveiligd webbased intranet voor teams en verenigingen om samen te werken, documenten te delen, online bestellen en presentatie. Vraag naar de mogelijkheden!
Afbeelding sidemenu

Geregistreerde gebruikers
Log in op onze support site.
Afbeelding sidemenu

Onze scholen...
Zie hoe steeds meer scholen het OS-Scholenpakket gaan gebruiken.
Afbeelding sidemenu
Volg ons op Twitter


Nieuwsbrief

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven en geef me op voor de nieuwsbrief van het OS-Scholenpakket.
Spam bescherming:
security code

 
Oscreative
Oscreative is de ontwikkelaar van het OS-Scholenpakket.

Oscreative heeft jarenlang een flinke deskundigheid opgebouwd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Frisse en mooie ontwerpen gekoppeld aan een uiterst gebruikersvriendelijk Content Beheersysteem. Een systeem dat op maat kan aansluiten bij wat een ondernemer of instelling wil. Oscreative geeft vorm aan nieuwe media en levert oplossingen voor de communicatie en presentatie van uw boodschap via internet.


Creatief maatwerk

Verschillende ondernemers zijn zeer ingenomen met OS-Content beheersysteem. Juist omdat er maatwerk is verricht. Iedereen kan een standaard website systeem neerzetten. Oscreative gaat graag nog een stapje verder. Welke functies zijn voor uw bedrijf of instelling nu echt handig? Als ze niet bestaan, dan ontwikkelt Oscreative ze op maat. En dat zorgt voor tevreden klanten.

Grafische vormgeving

Op het gebied van drukwerk is Oscreative ook actief. Voor verschillende klanten hebben we al folders, prijslijsten, advertenties en logo's ontworpen. Bezoek de site van Oscreative om eens in onze portfolio te kijken.

3D Animatie

Nog in ontwikkeling, maar uitdagingen gaan we al graag aan. Zoekt u een 3d presentatie van uw product(en) in een animatie, met logo, teksten en muziek? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. 3D animaties met uw produc(en), logo, teksten en muziek  kunnen gebruikt worden bij presentaties op beurzen en voor uw eigen reclame kanaal (narrow casting) binnen het bedrijf of instelling. Ook kunnen ze geschikt worden gemaakt voor reclame uitzendingen voor TV of bioscoop.
 

Home | Contact | Disclaimer | Log in | Powered by OS-Content beheersysteem | RSS |